KIRIKKALE
25°
02:39

Akşam'a Kalan Süre

Kimse MHP’ye dışarıdan ayar veremez!

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Harun Ulusoy’un başvuru töreninde konuştu. Öztürk, “14 Mayıs seçimlerinde önce CHP’li ardından MHP’li olanlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.


KIRIKKALE’Yİ MHP İLE BULUŞTURMALIYIZ
31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP’den Harun Ulusoy, Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen törende MHP Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, kimsenin dışarıdan MHP’ye ayar veremeyeceğini söyledi. 14-28 Mayıs seçimlerinde önce CHP’li sonra MHP’li olanlara fırsat vermeyeceklerine dikkat çeken Öztürk, “Kırıkkale Belediyesi’ni 20 yıldır MHP ile buluşturamadık. Bu MHP camiası olarak biçim için bir hüzündür.”

HEP BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “MHP'ye gönül veren tüm ülküdaşlarım, gönül dostlarım, bu partiye gönül verenlerin ve bütün teşkilatlarımızla birlikte davaya inanmış gönül vermiş bütün arkadaşlarımla beraber bütün hemşehrilerimizle beraber bu seçimde sizlere söz veriyorum. Çok çalışacağız, belediyeyi alacağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak başta Kırıkkale merkez olmak üzere Kırıkkale'nin 8 ilçe ve 2 tane belde belediyede Milliyetçi Hareket Partisi ile buluşturacağız. Mevcut ilçe ve kasabalarımızı koruyarak diğerlerini de yine MHP camiasına katacağız.”

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI ORTAYA KOYACAĞIZ
“Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını hep beraber ortaya koyacağız. Bu noktada belediye başkanımız kim olursa olsun gerek il merkezinde, gerek ilçe ve belde merkezlerinde ben buranın Milletvekili olarak hep beraber olacağım. Yerel seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah sonuçlar doğrultusunda MHP olarak Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza atacağız."

BAŞKA PARTİYE ÇALIŞANLAR MHP’YE KARIŞAMAZ
14-28 Mayıs seçimlerinde de değinen Öztürk, o süreçte MHP’ye destek vermeyenlere sert çıktı. Öztürk, “14 Mayıs'ta başka partiye çalışanlar MHP'ye yol haritası çizemez. CHP bayrağını dalgalandıranlar başka adayın bayrağını dalgalandıranlar bugün MHP'nin adayını belirlemede kendilerine göre belirlemeye gitmesinler. Dün zillet ittifakında olanlar, bugün Cumhur ittifakında MHP'ye yol göstermesin buna müsaade etmeyiz” dedi.

Haber:Ahmet Gökdemir

İlginizi Çekebilir

Milletvekili Öztürk: “Cezaevi personellerimiz yalnız değildir”

İlginizi Çekebilir

CHP sağlık sistemini değerlendirdi

İlginizi Çekebilir

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka, Kırıkkale'de kadınlarla bir araya geldi

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87117

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171